Erker verfraaid met glasinlood ramen

Erker verfraaid met glasinlood ramen

Voor een erker in een woonkamer hebben wij glasinlood ramen vervaardigd. De moderne stijl van glas-in-lood sluit perfect aan op het huis (fotos volgen).Glasinlood is een uitstekend product om de sfeer van uw huis te verbeteren. Hoe het eruit gaat zien kunt u volledig zelf bepalen. Wij creëren in overleg met u het perfecte design. Daarbij is de techniek, de kleuren, de grootte en uiteraard het motief van belang. Wilt u glasinlood met een bijzonder lange levensduur? Dan monteren wij graag voor u een voorzetraam. Deze beschermt tegen extreme weersomstandigheden, waardoor daarnaast minder onderhoud nodig zal zijn.

Wij repareren, restaureren en ontwerpen en vervaardigen nieuw glas in lood. Bent u geïnteresseerd? Komt u dan gerust langs voor een kopje koffie. Wij tonen u graag ons atelier en voorbeelden van glas in lood.

[si-contact-form form=’1′]